lauantai 30. marraskuuta 2013

Angry Birds ja vihainen lakkaaja


Tämäkin lakkaus on tehty miniäkokelaalleni. Lähdin taas kuluttamaan päivääni heille ja pakkasin mukaan kaikki vihreät lakat, vähän muita tarvikkeita sekä huvittelunhalua...
 Kun kysyin väritoiveita, niin vastaus oli: "värin jätän kyllä sun käsiin tällä kertaa, toiveena ettei punaista, keltaista tai tummaa ruskeaa".

Päätin siis ihan itse, että vihreätä tai sinistä se on sitten - ja otin siis vihreät mukaan. 



Kuten kuvasta näkyy, lisäsimme vähän vaikeuskerrointa. Päätin ottaa mukaani kokeiltavaksi tuollaisia kertakäyttöisiä poistoainelappuja - ihan kuin kosteuspyyhkeitä, mutta minikoossa ja siis poistoaineella kostutettuja. Sitten kun vanha lakka oli muhinut K:n kynsistä, niin laitoin sen käytetyn "paketin" omiin kynsiini, joten kun olimme loppuvaiheessa, niin oli vähän vaikeuskerrointa kun omissa sormissani oli ne paketit, ja K:n sormista piti putsata niitä viimeisiä pois - mutta putsattua tulivat - molempien vanhat lakat. 





Tässä kuvassa taitaa olla menossa toinen kerros peukalonkynteen, lakkana China Glaze Atlantis. Se on jotenkin hassun ohut lakka, eli väriä on vaikea saada tasaiseksi ja kauniiksi koko kynnelle vielä kahdellakaan kerroksella. 



Tässä etusormelle valittu China Glaze Deviantly Darling. Tämä oli taas minun mieleistäni CG-laatua. Lähes kerralla peittävä, kaunissävyinen lakka. 

Koristelua varten tällä kertaa muistin ottaa mukaan myös sen pienen siveltimen, joka viimeksi jäi kotiin, mutta päätimme kokeilla myös perheen pienemmän miehen mieliksi otetut water decalit - pääkalloja ja angry birdsejä. Tarrat on ostettu MiMaxilta, ja valitettavasti ainakaan minulla ei kumpikaan arkki toiminut. Vasta neljäs/viides kyseistä kuvaa suostui edes suurimmaksi osaksi kokonaisena irtoamaan ja nekin olivat jostain kohdasta jokainen rikki. En voi suositella siis.

Lisäksi keskisormen kynsiin kokeilin ensimmäisen kerran foliota. Kuten kaikki muukin, niin eipä onnistunut sekään. Sen "korjasin" Different Dimensionin To Infinity and Beyond - glitterpläjäyksellä. 






Tässä vielä kuvat valmiista kynsistä. Ei ole ihan niin hyvät, kuin olisin halunnut, mutta kyllä noilla taas päivä - ehkä parikin menee :-)




Kiitos myös rakkaalle miniäkokelaalle, joka on "aina valmiina palvelukseen" kun haluan kokeilla jotain uutta. :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti