perjantai 22. marraskuuta 2013

Lumihiutaleita

Toistaiseksi vain kynsillä. :-) 

Blogisiskot ovat tehneet ihania talvisia lakkauksia, ja minäkin halusin jotain sen tyyppistä välillä. Minulla ei onneksi ole niitä samoja lakkoja, joten vähän vaihtelua näihin lakkauksiin tulee väkisin. Onhan se mukavampi kuin katsoa samoja lakkauksia pelkästään.  


Valitsin lakoiksi tänään China Glaze Bizarre Blurple ja L.A.Girls 3D Silver. 
Olin kahden vaiheilla tuon L.A.Girlsin ja Jesse's Girl Confetti:n kanssa, mutta L.A.Girls voitti tällä kertaa. Ihana lakka olisi ollut tuo Jessekin, mutta koska halusin niitä lumihiutaleita, niin se olisi uskoakseni ollut fail - ja koitan kovasti oppia.


Tässä siis ne lakat.






Tuo CG ei pettänyt tälläkään kerralla, hyvä levitettävä, kaunis tulos kahdella kerroksella, ja ihana violettiin taittava sininen väri jota en valitettavasti saanut kuvaan mukaan. Sen jälkeen taiteilua noiden pienten lumihiutaleiden kanssa, jotta sai ne edes vähän sinnepäin, ja sitten otin riskin ja kuorrutin kaiken tuolla L.A.Girls hololakalla. KANNATTI - TYKKÄÄN.






"Täst' mie piän". Tuo hololakka tuo siihen lisää ulottuvuutta, ja nuo lumihiutaleetkin näyttävät kauniimmilta kuin yksin tuon CG:n kanssa Näyttivät yksinäisiltä ja siltä etteivät kuulu joukkoon.  Joskohan tällä taas mentäisiin pari päivää. Toivottavasti tämä ei mene ihan pilalle jostain syystä heti kun joutuu jotain tekemään - tässä viihtyisin, vaikka onkin tumma väriltään. 


Kerron teille nyt jo, että päivitykseen tulee jonkinmoinen tauko, koska lähden käymään pohjoisessa. Vien tyttäreni sinne puoleksi vuodeksi "kausitöihin", ja matkan aikana ja sieltä heti palattuani varmaan tarvitsen vähän "toipumisaikaa", tapaamisiin kuitenkin :-)
Jättäkää paljon kommentteja - ne saan kyllä matkankin aikana, vaikka päivityksiä en pystykään tekemään. 

4 kommenttia:

  1. Noi oli ihan sairaan hienot! Jos saisi olla pitkät kynnet niin kelpaisi ehdottomasti mullekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin näistä tosi paljon, mikä tosiaan yllätti itsenikin, koska väri oli niin tumma - ilmeisesti tuo "lumisade" vaalensi sen minunkin mukavuusalueelleni sopivaksi.

      Poista
  2. Todella ihanat! :) hyvää matkaa teille! :3 palataan taas!

    VastaaPoista