sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Keltainen

Ja taas sitä mennään - niin kauas mukavuusalueelta kuin pääsee - ja lujaa. :-) 

Mulla on niin ikävä kevättä ja kesää, että on välillä(?) pakko vähän haikailla sen valon määrän perään. Näistä kynsistä päätin sitä saada. Lakoiksi valikoituivat: 
MIYO Sunny, sekä viimeisimmässä paketissani tullut Different Dimension Reach For The Sky. Jos ei näistä tule kesäiset, en tiedä mistä sitten. 






MIYO on niin kirkkaankeltainen creme kuin voi olla, ja Different Dimension taas sellainen glitterpläjäys. Pohjaväri siinä pullossa näyttää vähän sellaiselta sinapinkeltaiselta ja siinä on hologlitteriä, keltaisia neliöitä, sekä pienempiä ja isompia punaisia pyöreitä hileitä. 
Täältä löytyy swatch Different Dimensionista. Tuo DD on ostettu Etsystä, ja on siis indie-lakka. Se tuntuu hyvältä levitettävältä, mutta eipä ole minun juttu, ei. 




MIYO on tässä vaiheessa kaksi kerrosta kynsillä, enkä viitsi edes ottaa kuvaa, koska se näyttää edelleen niin kaamealta. Ohutta lirua, ja kasautuu siveltimen vetojen mukaisesti - järkyttävä lakattava. Väri näyttää pullossa kauniilta ja kirkkaalta keltaiselta, mutta kun sen laittaa kynnelle, ja sieltä kuultaa läpi kaikki mahdollinen väriero, niin tulos näyttää - no en keksi muuta sanaa kuin kaamealta. Koitan vielä yhden kerroksen, ja sen jälkeen luovutan, ja heitän tällä lakalla vesilintua - oikeasti ongelmajätelaatikkoa


Tässä kynsillä se kolmaskin kerros, edelleen paikoitellen näkyvissä niitä kasaantumia. Väriä ei saa tasaiseksi millään. Kauniin sävyinen keltainen se olisi jos lakkaus onnistuisi. 

Tässä pinnalla yksi kerros "hileitä".  Oliverin karvatkin ovat päässeet kuvaan ;-)


Näistä lakoista ei tullut mun kaveria. Jos joku haluaa ostaa nämä pois, ja kokeilla itse, niin olen hyvin avoin ehdotuksille :-) Taas sellainen lakkaus, joka ei päätynyt edes oikean käden kynsille asti, saati sitten kuivatetuksi jne. Poispois vaan ja jotain muuta tilalle. 


3 kommenttia:

  1. Keltanen ei kieltämättä ole munkaan lempiväri.. :D toimii ehkä jossain koristelussa tai just ja just liukuvärissä mut ei pelkästään. ^^

    VastaaPoista
  2. Mulla taitaa olla 3 keltaista lakkaa :o ei kuulu kyllä lempiväreihin, mutta jotenki toi DD iskee muhun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin luopua siitä ihan helposti - vaihdan pois ihan mielelläni - ei ole mun juttu, kuten sanoin. :-)

      Poista