sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Mä NIIN meen rikki

Kävin eilen poistattamassa viimeisetkin rippeet rakennekynsistäni, ja päätin, että kasvatan takaisin omat luonnonkynnet sopivaan pituuteen. 

Kuvittelin, että nyt olen tarpeeksi hyvin asennoitunut siihen, että ne rakennekynnet poistetaan, ja että elän hetken lyhyiden kynsien kanssa, muttamutta... Nyt on melkein tippa silmässä, kun oikean käden kynnet on ollut pakko viilata ihan ihoa myöten, koska ne ovat niin pehmentyneet, etteivät kestä edes kirjoittamista - BLAAH. 

Toisaalta ihmettelen sitä, että vasemman käden kynnet ovat kestäneet ihan ok - niissä on vielä jopa hieman pituuttakin jäljellä, vaikka niitäkin jouduttiin lyhentämään runsaasti sivujen heikkouden vuoksi. 
Tässä sen vasemman käden kynnet poiston jälkeen. 

No, yritän ainakin. Jos ei muu auta, niin sitten palaan takaisin rakennekynsien pariin, toivon kuitenkin ettei niin käy. 

Oikeasta kädestä ei valitettavasti nyt kuvaa ole saatavilla, kärsivällisyyteni ei juuri nyt kestä aloittaa askartelua kameran ajastimen yms. säätämisen kanssa, jotta siitä saisi kuvan. Voitte kuvitella :-) Maalaus on tällä hetkellä vielä samanlainen kuin tuossa kädessä, mutta kynnet ovat puolta lyhyemmät töpöt   :'(






PS. Huomautan tässäkin vielä kaikille, että tämä on ensimmäinen julkinen postaukseni, joten arvostelkaa sen mukaisesti ;-)
Kaikenlainen kommentointi on enemmän kuin tervetullutta.  Koitan päivittää näitä hyvin puutteellisia sivujani niin nopeasti  kuin mahdollista ajan tasalle. 





7 kommenttia:

  1. Oikein kauniit ovat sun kynnet, TYKKÄÄN :3

    VastaaPoista
  2. Vautsi vau - sä olet ensimmäinen kommentoija ikinä - ihanaa - mun ei tarvii lukea ja kirjoittaa tätä yksin. Toivottavasti tulet toistekin :-)

    VastaaPoista
  3. Jee, sun oma blogi. Innolla jään seuraa mitä on tulossa. Kynsikuvat vois olla hieman isommat niin näkis paremmin millaiset koristelut on, yritän tihrustaa tääl noita kauniita koristeluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEI - jo toinen :-) Joo, paranevat varmaan jatkossa, noi on vaan eilen kotiin tullessa räpsäisty että jää "muisto" näistäkin. Sain jopa valoteltan pojaltani lainaan, jotta saan koittaa oikein hyviä kuvia ottaa. Aikaa siihen varmaan menee, mutta onneksi sitä on :-) Käy sinäkin vielä toistekin

      Poista
    2. Huomasitko muuten sen, että kun sitä kuvaa klikkaa suuremmaksi, niin sitten siitä näkee paremmin ne koristelut?

      Poista
    3. En ole muuten ikinä hoksannut tota, kiitos. Ei välttämättä tarvitse ottaa kuvaa lähempää, vaan kun lataat se luonnostekstin väliin ja klikkaat kuvaa niin tulee pitkä litania pienellä präntättyä sinistä tekstiä kuvan ylle/alle, jossa ensimmäinen kohta on pieni, keskikoko, suuri ja erittäin suuri. Siitä pääsee valitsemaan mieleisen:)

      Poista
  4. Kauniit kynnet mutta kuten ylempänänkin niin kannattaa laitta ne kuvat samantien suuremmiksi! :) Klikkaamallahan ne toki suurenee mutta (tämä on tietysti vain oma mielipiteeni) on mukavampaa katsella suoraan tarpeeksi suuria kuvia :)

    VastaaPoista