lauantai 16. marraskuuta 2013

Näinkin voi käydä

Onhan se sattunut minullekin jo kerran.

Minulle on tullut lähetyksiä tosi paljon sieltä ja täältä postin kautta. Sekä lakkoja, että muita tarvikkeita. Jokin aika sitten oli ensimmäinen rikkoutunut sisältö.




Tiesin heti, kun sain postilaatikon lukon auki, että siellä on rikkinäinen paketti, koska tuoksu oli melkoinen.  Kun sitten sisällä avasin paketin kokonaisuudessaan, ja koko se levinnyt lakkamäärä oli siinä avoimena, huomasin kyllä miksi niitä tuoksuja koitetaan saada vähän miellyttävämmäksi. 

Onni onnettomuudessa ehkä oli se, että olin tehnyt ostoksen sellaisesta verkkokaupasta, joka heti reklamaation saavuttua vielä saman päivän aikana palautti rahan rikkoutuneesta lakasta, joten vahinko ei ollut rahallinen - vain harmitus rikki menneestä lakasta ja sitä ilman jäämisestä kismitti. 



No - onneksi noita voi tilata lisää ;-)


Minulla oli myös vieras, "miniäkokelaani", jonka kanssa sain "tyttöillä" rauhassa, kun mieheni oli nuorimmaiseni kanssa Helsingissä. 
Käytetyt lakat: a England, The Knight, KIKO 240, sekä leimaus KONAD hopea, viimeistely Seche Vite.

Hän toivoi tällaisen lakkauksen itselleen, kun olivat poikani kanssa lähdössä erään kaverinsa luokse illanistujaisiin. 



Nyt tässä ei ole enää muuta tekemistä , kuin viettää laatuaikaa surffailemalla muiden kynsiblogeissa :-)

4 kommenttia:

  1. Bongasin sulla olleen uuden bannerin tossa hetki sitten :-) Oli ilmeisesti vähän liian suuri? Huomasithan klikata "pienennä sopivaan kokoon"?

    Huolimatta siitä, että mun lemppariväriyhdistelmä ei oo punanen+hopea, niin noi on ihan kivat. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu huomasin, mutta jäi silti liian suureksi. Laitoin Henkalle viestiä, että hän pienentäisi sen mulle sopivaksi tuonne, mutta ei ole vielä ehtinyt...
      Noi leimat oli jännät - ei olis itselle tullut mieleenkään, kun noi on tollaiset "suhrut" mun mielestä, mutta koska niitä pyydettiin, ja niistä tykättiin, niin hyvä sitten :-) Pääasia, että "saaja" viihtyy kynsissään...

      Poista
  2. Nyt taytyy koputtaa puuta, silla ma en ole viela kertaakaan saanut rikkinaista lakkalahetysta! Ja niita on sentaan tullut muutamia.. *krhm* Pari lakkaa on kylla jaanyt kokonaan saapumatta, tosin toinen olikin kai feikki-OPI ja sain siita rahat takaisin ja loysin myohemmin uuden, aidon tilalle. Toisen korvike pitaisi parhaillaan olla matkalla, toivottavasti loytaa talla kertaa perille, ja mielellaan ehjana. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Muutamia"??? :-D Joo, mä luulen kanssa, et muutamia :-) Toivotaan että ne lähetykset säilyy kaikilla ehjänä - se harmitus on melkoinen, kun näin käy.

      Poista