keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Poika lakkaa äidin kynnet

(Tää on niin tätä - taas on syytä varoittaa amerikkalaiseen tapaan, että en ota mitään vastuuta reaktioista, joita tämän blogin lukeminen aiheuttaa) 

Siis, jokin aika sitten poikani kyläillessään meillä lakkasi omat kyntensä ja teki siitä ihan itse postauksen blogiini. Koska hän oli kuullut, että on myös "mies lakkaa naisen kynnet"-haaste kiertämässä hän päätti, että lakkaa myös minun kynteni samalla reissulla. 
No, olihan se ihan oikeus ja kohtuus antaa hänen tehdä se, koska hänkin oli valmis pistämään itsensä peliin minun pyynnöstäni. Pelkoani ei suinkaan kovasti helpottanut, kun olin juuri katsellut vierestä kun hän lakkasi omia kynsiään. Kiitos luojan, ettei hän valinnut samoja lakkoja minulle.


Siis aloitettiin. Ensin tietysti piti ottaa vanhat lakat pois, ja laittaa "se sellainen väritön, mitä aina laitetaan ensimmäisenä" (siis se aluslakka)


Tässä ne lakat, jotka Henkka valitsi minulle.Tässä vaiheessa pelkäsin vähän vähemmän, pahempiakin vaihtoehtoja olisi löytynyt

Lakat vasemmalta oikealle: Color Club Harp On It, Bettina Marshmallow, China Glaze Aztec Orange ja Konad musta leimauslakka.


Tästä aloitettiin




Oletuksena otin, että kaikkia valittuja käytetään, joten tässä en ollut vielä(kään) huolissani, sitten kun tuosta oikeasta kädestä jäi tuo keskisormi kokonaan lakkaamatta tuon vaalean jälkeen, aloin jo hieman miettiä että mitäköhän siihen on suunniteltu. 





*HUPS* Se unohtui - voi ei. Koska "säännöissä" luki, että sai nauraa, niin käytin sitä kyllä häikäilemättömästi hyväkseni ja elän siis varmaan yli sata vuotiaaksi. 




Vasen käsi melkein valmis, leimaus vielä.

Tässä vaiheessa tuo Betty Boob on vielä ihan jees - vähän sivussa, mutta "kuka niitä katsoo" ;-)


Sitten kun lisättiin sitä pikakuivattajaa, niin kävi näin - oikeastaan vähän sääli, koska se OLI aika hyvä/ehjä leima kuitenkin, vaikka olikin vähän sivussa ja vinossa.




Koristelulinja oli siis marianne-raitoja ja leimausta. Osa leimoista leimautui suorastaan hyvin siis kokonaisena vaikkakin kohdistus pielessä, eikä edes levinnyt kovin pahasti.  Mutta oli siinä naurussa pitelemistä kun yksi koittaa kieli keskellä suuta sutia noita lakkoja. Tulos oli paljon parempi mitä odotin. Kuitenkin siinä vaiheessa kun yritin siivota noita ylimenneitä "valmistumisen" jälkeen, sattui minullekin pieni "työtapaturma", jonka jälkeen ne oli pakko poistaa kokonaan. 

Kaiken kaikkiaan olin kyllä ihan yllättynyt siitä, että hän valitsi noinkin kivat värit, ja lähti innoissaan toteuttamaan tätä haastetta. Meillä oli kyllä todella hauskaa kun näitä laitettiin, joten olivat ehdottomasti sen työn ja ilon arvoiset!



3 kommenttia:

  1. Hihi, teillä on kyllä ollu hauskaa :D

    VastaaPoista
  2. :D paremmin ku mitä ite osaisin, haha! kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Ihan tyhmää, noin hyvin onnistuin, eikä anna uudestaan lakata.. :D

    VastaaPoista