keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ei näin

Luin eräästä seuraamastani blogista, että BM 301 leimauslaatassa on kuvio liukuvärjäyksen avuksi. Samalla lukiessani tajusin että mullahan ON se laatta - joten ei kun kokeilemaan. JUU - EI NÄIN: 



PS. Mä tiesin että tuon värin kanssa se menee pilalle joka tapauksessa, mutta halusin niin kovasti kokeilla sitä laattaa...HETI!


Sitten mietittiin tovi - otanko kaikki pois, korjaanko tuota etusormea, otanko siitä lakat veks ja koitan jotain muuta....

Tänään oli laiska päivä - en jaksanut aloittaa alusta, joten siihen vain epäonnistunut kokeilu piiloon a Englannin She Walks In Beauty:llä, ja illalla epäonnistumisen unohduttua aloitetaan uudelleen. Onneksi tänään ei tarvitse mennä mihinkään julkiseen paikkaan, vaan voi vain lorvia kotona. :-)

Aika jännä ilmiö mielestäni oli se, että tuosta Jesse's Girl lakasta, joka on tuossa nimettömässä, tuli noin voimakkaasti vain tuo vihertävä shimmer näkyviin. Pullossa lakka näyttää enemmän valkoiselta. Jotenkin ajattelin, ettei se olisi kynnelläkään näyttänyt ihan NOIN vihreältä, vaan enemmän sellaiselta kiillolta/hileiseltä vain.





Lakkalista: OPI Give Me Moor!, a England She Walks In Beauty, Jesse's Girl Fire Fly, sekä normaali aluslakkani a England The Knight


Eikö teistäkin tuo Jesse's Girl näytä enemmän valkoiselta, vaikka siinä onkin häivähdys sitä vihreää shimmeriä? 

3 kommenttia:

  1. Aika hassu kyllä toi Jesse's girl. :o täälläkin menny leimaukset päin mäntyä :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa tumman lakan päällä se jesse näyttää ihan vihreältä, eikä siitä kuitenkaan näy kuin häivähdys tuossa pullossa. Outo ilmiö. Pitänee koittaa sitä jonkin vaaleamman lakan päällä ja katsoa miltä se sitten näyttää. Kyllähän siinä ON se viherrys tuossa kuvassakin näkyvissä, mutta silti se on mun mielestä enemmän valkoinen.

      Poista
  2. Tuo jesse's girl on kyllä upea :o)

    VastaaPoista