tiistai 5. marraskuuta 2013

Iloa harmauteen

Mistä kaupasta sais ostaa kärsivällisyyttä? Se on nyt NIIN vähissä, että huhuh. Kuten jo kerroin, niin viime viikonloppuna multa poistettiin viimeisetkin rakennekynsien rippeet, ja nyt kaduttaa. Mä tahdon ne takaisin! Nämä murenevat kynnet on vihoviimeiset. 

No ei oikeesti. Tämä opettaa taas lisää sitä kärsivällisyyttä - eikö? Kuitenkin, tänään oli pakko laittaa tekstuurilakkaa. Laitoin ensin pohjalakan, ja se näytti ihan hassun epätasaiselta. Mitäs sitten? No toinen kerros sitä pohjalakkaa, ja sitten vähän bufferilla tasoitusta. No nyt se näytti siltä, että siihen voi jotain jo laittaa ilman että kynnet näyttää kynnöspellolta. Koska edelleen "ei huvita"-fiilis, niin kaivoin laatikosta vaihteeksi tekstuurilakan Mia Secret Ice Cream - nythän on melkein kesä - joohan? 

Tykkään kovasti tästä väristä oman ihoni kanssa. Tämä on sellainen puhdas pinkki, jonka kanssa minunkaan käteni eivät näytä siltä, että pesu on unohtunut viimeisen kymmenen vuoden ajan. (Ihoni varsinkin ruskettuessaan jostain kumman syystä omaa harmaanruskean pigmentin, josta syystä se ei näytä kauniilta, vaan pelkästään ikävältä. Sen lisäksi että ihoni palaa, jos joku kertoo ääneen, että ulkona paistaa aurinko, se siis saa sellaisen kalmanruskean värin :-( )
Aluslakkana a England/The Knight, värilakka Mia Secret/Ice Cream

Niin kaunis kuin tämä lakka tähän päivään mielestäni onkin, niin mainitsen kuitenkin sen, että minusta tätä oli kauhistus levittää. Ohuesti ei kannattanut edes yrittää, ja jotenkin se tuntui kasautuvan sitä mukaa kun sitä koitti saada levitettyä. Lopputuloksena se kuitenkin mielestäni on ihan ok. Kyllä näillä tämä päivä mennään. 

Ilonaihe: Eilen tuli kukkasipulilähetys, jonka tilasin kevättä ajatellen. Viikonloppuna on siis tulppaanien istutusta tiedossa :-)





7 kommenttia:

  1. Luin kaikki tekstit läpi :) Mukana ollaan seuraamassa sun juttuja! Jatka samaan malliin ja kyllä ne kynnet sieltä kasvaa :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Mäkin tykkään kovasti, harmittaa vaan että se on niin ikävä lakattava, toi tulos on kyllä ihan kiva lopulta.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Onpa ihanan varinen lakka! *drool*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä. Ehdottomasti säilytettävä, vaikka inhottava lakattava.

      Poista