maanantai 18. marraskuuta 2013

Helppouden iloa

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kovasti kaikkia teitä lukijoita. Kiva kun olette tulleet käymään - toivottavasti tulette toistekin.  Myöskin kommenttejanne arvostetaan, jotta saisin paremman kuvan siitä mitä olen tehnyt oikein ja mitä haluaisitte lisää/parannettavan jotta viihtyisitte. 


Edellisen keltaisen epäonnistumisen jälkeen oli suorastaan taivaallista lakata kynsiä ESSIE:n talvikokoelman Warm and Toasty Turtlenec:llä. Unelmien levittyvyys, peitti lähes täydellisesti jo ensimmäisellä kerroksella, ja vaikka sivellin on se kapea "ulkomaan suti" , ei lakkaus tuottanut mitään vaikeuksia. IHANAA!


Seuraavaksi kynsille pääsivät nämä kaksi kaunokaista. Essie talvikokoelmaa ja OPI. Kuten jo sanoin, levittyvyys ja peittävyys Essien lakassa oli huippua, varsinkin tuoreena mielessä olleen pettymyksen jälkeen. 





Koska en ollut kokeillut tätä OPIakaan aikaisemmin, minut yllätti se, että se oli mattalakka.Jotenkin en tullut ajatelleeksi, enkä katsoneeksi sen tarkemmin pulloakaan, että olisin tajunnut asian ennen kuin levitin lakan. Se antoi tälle lakkaukselle oikeastaan ihan kivan "säväyksen".  Lisäksi siinä on noita hileitä runsain mitoin, joten sitä ei tarvinnut todellakaan tuohon "peittävyyteen" laittaa kuin yksi kerros, eli plussaa sekin. (Ostin tämän lakan yhdessä sen "kaverin" kanssa - eli oli sellaisessa Roosa-nauha-pakkauksessa, enkä kiinnittänyt ostaessani sen enempää muuhun huomiota kuin että on OPI ja pinkki ja tarjouksessa tuplapaketti - sehän riitti mulle...)

Edelleen harmittaa se, että noita lakkoja on alkanut kerääntyä tuohon tikuttamattomiin, koska sieltä buyincoinsista on jäänyt kaksi viimeisintä tilaustani kokonaan tulematta, kun ovat lähteneet Kiinan tullista takaisin lähettäjälle. Onneksi sieltä tulee myös refund ihan yksinkertaisesti, eli rahat eivät mene "hukkaan", mutta kyllä mä ottaisin mieluummin ne tilaamani tavarat, kuin rahojen palautuksen, varsinkin kun uusi tilaus kestää taas vaikka kuinka kauan tulla...valivalivali...


Tämä lakkaus on taas niin minun omalla mukavuusalueellani, että varmaan taas muutama päivä saattaa mennä tällä lakkauksella. 


8 kommenttia:

  1. WOAH mitä kaunokaisia *-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suurensin vielä tuota lopputuloksen kuvaa, koska se oli omastakin mielestä tosi kiva.
      Viihdyin useamman päivän näissä lakoissa :-)

      Poista
  2. Oi ihanat lakat! :3 niin monessa blogissa oon nyt nähnyt tuon essien, että on kyllä upea ja pakko iteki hankkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani rahanmenosta ;-) Tuo Essie on kyllä hieno lakka.

      Poista
  3. Ooh! Odotan innolla, että saan oman opini! Siis tuon saman :D

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat lakat,varsikin O.P.I ! ja nätit on kynnetkin :) Tuo lakka pitää kyllä ostaa kun suunnittelen että aalan ostelee pikkuhniljaa salonkilakkoja viimeistään vuoden alusta :) Sulla on tosi kivan tuntuinen blogi,liityin just lukijaksi :)

    VastaaPoista
  5. Wau ,ihanat lakat,varsinkin O.P.I !

    VastaaPoista