tiistai 3. joulukuuta 2013

Pullaa ja kynsien lakkausta

Tänään oli leipomispäivä. Yksi ihana ystäväni oli luvannut tulla käymään, ja päätin ihan itse leipoa dallas-pullia pitkästä aikaa. Siis ylipäätään leipoa - dallas-pullia en ole itse koskaan ennen koittanutkaan tehdä. Niistä tuli ihan hyviä, paitsi viimeisestä pellillisestä joka paloi, kun unohdin sen uuniin :-( Mutta sitten asiaan: 

Kun T. saapui meille, niin aloin tietenkin heti katsella hänen kynsiään kateellisena. Ne olivat niin pitkät ja kauniit, mutta vähän värittömällä lakalla lakatut. Jossain vaiheessa mieheni keksi kääntää keskustelun kynsiin, ja lakkaamiseen jne. Kas hassua, kuinka mieheni taas sai meidät menemään minun "kynsistudiooni" yllyttämällä, että kyllä ne tietenkin nyt pitää lakata, kun kerran Sirpalla on niin paljon kaikkia välineitä tuolla. Ja olihan meidät ihan hirvittävän vaikea saada suostumaan siihen.


Lakaksi valikoitui L.A.Girls Brilliant Blue, joka onkin ihana lakka. Koostumus on ihana, ja lakkaaminen sen kanssa helppoa. Kaksi kerrosta peittää ihan täydellisesti.  Pitkän aikaa harkitsimme koristeluja, koska T. oli sitä mieltä, että tuo lakka on niin kaunis ihan yksinään, ettei se mitään koristeita kaipaa. 





 Kuten kuvista näkyy, niin sain suostuteltua hänet ottamaan pari decalia, perustellen sen sillä, että ilman mitään koristeita lakkaus "näyttää keskeneräiseltä" ;-) 
Hyvä perustelu, eikö totta? 

Näytti todella kauniilta, ja lakattavakin hyvin tyytyväiseltä lähtiessään, joten taas yksi lakkapäivä pelastettu. 




2 kommenttia: