tiistai 10. joulukuuta 2013

Lahjalakka

Tämänkertaisen lakkani olen saanut tyttäreltäni sinä päivänä kun hän kävi kaupassa ensimmäisen kerran kanssani sen jälkeen kun hän oli kuullut siitä, että olen täysin hurahtanut näihin lakkoihin. 
Hän jäi sinne kynsilakkahyllyn viereen ja viimein tuli sieltä tämän Rimmelin Metal Rush-lakan kanssa ja sanoi " tää on ihan sun värinen".  Joten tässä sitä nyt tulee: 



Vähän huonosti tämän lakan ominaisuudet näkyvät näissä kuvissa, mutta tämä on vähän kuin duochrome, eli valon suunnasta riippuu tuo lakan väri. 

Lakka oli mukava lakattava, vaikka onkin markettilakka, eikä lakkaaminen sinällään tuottanut mitään ongelmia. Seuraava kuva ilman mitään koristeluja, ihan sellaisenaan: 



Koska olen "tylsä" ja pidän niin kovasti niistä vetoketjudecaleista, päätin toistosta huolimatta käyttää jälleen niitä. Niiden lisäksi lakkasin "avautuvan" osan vähän turhankin yhteensopivalla lakalla China Glaze Angel Wings. 



Tässä kuvassa valitettavasti ero ei tule juuri lainkaan esiin, luonnossa tulos on paljon parempi. Lisäksi luonnossa näkyy myös tuon lakan "värinvaihto-ominaisuus", jota en osaa millään saada kuviin. Teidän on vain pakko uskoa, kun sanon, että nämä ovat aika kivat kynnet kuitenkin :-) 

(Tässä myös vähän muuta - kuvat tulivat vähän myöhään, joten ne ehtivät vasta tähän postaukseen Toisilla kun on muutakin elämää ) Itsenäisyyspäivänä olin taas "lasten" luona, ja siellä luonnollisesti lakkasin jälleen miniäkokelaan kynnet. Hän valitsi mukana olleesta valikoimasta China Glaze Scandalous Shenanigans pohjaväriksi, ja päälle koristeluksi China Glaze Platinum Pieces -lakat. 






Vanhin heidän lapsistaan "tilasi" punaista, ja hänelle valitsin mukaan Essencen Sparcle Sand -effect lakan Me and My Lover. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti