keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pojanpojan synttärit

Tänään "pikalakkasin" kynnet sopimaan pojanpojan synttäreille. Pikkumies täytti kuusi vuotta. 



Tässä lakat, jotka valitsin sopimaan tilaisuuteen.  Lisäksi koristeluja sellaiselta leimauslaatalta, jonka olen saanut jonkin kotimaisen tilauksen mukana lahjaksi. Siinä kaikki leimat syntymäpäiväteemalla - on lippunauhaa, ilmapalloja, kuppikakkuja, lahjapaketteja jne. 

Kiireessä kun tekee, niin mikään ei tietenkään onnistu. Kaksi kynttä epäonnistui niin pahoin, että jouduin aloittamaan ihan alusta niiden kanssa uudelleen. Loput saivat kelvata miten kuten. 

Miten ihmeessä te saatte korjattua lakkausta siinä vaiheessa kun kaikilla kynsillä on lakka valmiina, ja sitten yksi menee pilalle? Miten pystytte ottamaan siitä pilalle menneestä lakan pois niin ettei siinä samalla mene pilalle kaikki muutkin, kun sen poistoaineen kanssa touhuaa? Voisko joku ystävällinen tehdä siitä tutoriaalin?
PS. Tässä kuvassa värit ovat mielestäni enemmän todellisuutta vastaavat kuin tuossa ensimmäisessä. 

Toiseen käteen onnistuin korjaamaan sen lakkauksen ihan ok, mutta toisen käden peukalonkynsi ei ehtinyt kuivua kunnolla, vaan siinä vaiheessa kun vedin takkia päälle, niin se otti osumaa ja siitä kuoriutui osa lakasta pois kokonaan. Onneksi vain reunasta, eikä niin paljon, että se olisi estänyt kokonaan lähtömme.  Riittävästi kuitenkin, että omaan silmään se näytti kamalalta, ja harmitus oli melkoinen. 






2 kommenttia:

  1. Niita yksittaiskynsia varten erinomaisen toimivia on sellaset kynsilakanpoistoainepurkit, missa on se sellanen sieni sisalla. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis varmaan sitten tehdä sellainenkin :)
      Sieltä puntalasta mulle on vasta kulkeutunut sellainen, millä pitäis saada glitterit pois *hih*

      Poista