torstai 5. joulukuuta 2013

OPI, Liquid Sand


Magasine Cover Mouse ja Pussy Calore


Eivätkö olekin kauniita? NAM.


Pidän tosi paljon kaikista tekstuurilakoista, eivätkä nämäkään tuottaneet pettymystä. 
Nyt ollaan taas NIIN omalla mukavuusalueella että oksat pois. 




 Ajattelin, että koska lakat jo itsessään ovat aivan hurmaavia, niin koristeitakaan ei tarvita kovasti paljon. Tein aksenttikynnet vaaleammalla lakalla, ja pieniä tähtiä koristamaan tuota tummempaa lakkaa. 







Tulos on mielestäni ihan kiva - ainoa ongelma jota en osannut ratkaista, oli se, että noiden tähtien kiinnitys "petti" - jotenkin ne olivat aina jostain kulmasta sojottamassa siten, että ne tarttuivat yksi kerrallaan vaatteisiin tms. kiinni, ja lähtivät irti samantien. 

Osaako joku teistä lukijoista antaa vinkkiä siihen, mikä auttaisi? Itse koitin epätoivoissani jo sitäkin että laitoin "sesseä" reilusti tasoittamaan tuota lakkausta, mikä sitten taas vei idean tuolta hiekkalakalta. Ehkä seuraavalla kerralla koitan vaan sitä leimausta, - se voisi olla helpompi vaihtoehto koristelupuolelle. 

                         


8 kommenttia:

  1. Ne on ihanat <3 Noi molemmat tekstuurit !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti tykkään itsekin - ehkä olis paras vaan näiden hiekkalakkojen kanssa siirtyä siihen leimailuun. Ainakin muilla ne näyttää tosi hyviltä :-)

      Poista
  2. Tollaset syötävän nätit, punaiset kynnet tähtikoristeilla ois täydelliset joulukynnet ^_^ mulla on koristeiden kanssa aina sama juttu ja niinpä oonkin vähän "luovuttanut" niiden kanssa. Eivät pysy niin anti olla.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ajatellut, että jouluksi mä laitan ainakin sitä CG:n Ruby Pumpsia. Mitä sen kanssa, niin sitä en ole vielä päättänyt. :-)

      Poista
  3. Hassua miten sun mielestä noi on niin sun "mukavuusalueella" kun mun mielestä noi on toki hienot, mutta ei yhtään sun näköiset..
    Jouluiset ne kyllä on, se on totta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mukavuusaluetta on lähinnä vaaleat ja punaiset sävyt noin enimmäkseen, ja siksi mä "teen tosi paljon töitä" sen kanssa, että pystyisin suhtautumaan kaikkiin väreihin siten, että ne olis mun mukavuusaluetta, varsinkin kun niitä on viimeaikoina "vähän kertynyt" ;-)

      Poista
  4. Tosi kauniit kynnet ! Onko noi tähdet tarroja ?Jos on ,niin eipä taida niiden pysymiseen keinoa olla .Itse käytän vain decaleja ja ne on todella heippoja ja ihania . Tekstuurilakat on aina kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei itseasiassa ole tarrojakaan, vaan ihan vaan sellaisia koristeita - koitin ne kiinnittää päällyslakalla ja laittaa kosteaan lakkaan, mutta eivät pysyneet, kun aina joku tähden kulma törrötti niin, että tarttui kiinni johonkin :-(

      Poista