torstai 12. joulukuuta 2013

Harjoitellaan taas

Tänään on ollut kurja päivä. Ihan kivoja juttujakin on ollut, mutta koska olen ihan selvästi saamassa flunssan, niin oikein mikään ei tunnu miltään, ja tuntuu vain blaah... 
Se siitä valittamisesta.

Kävimme tänään J:n kanssa kaupungilla hakemassa minun uudet silmälasini. Kylläpä on kivaa kun taas näkee ;-) 

Siitä - ja uusista lakoista innostuneena päätin yrittää jotain uutta. Koska sain tänään postissa Zoyan tummanharmaan lakan, niin sain päähäni yrittää sellaista tähtitaivas/linnunrata-zydeemiä. Käytinkö mä sitä uutta Zoyaa - no en ;-)
"Minun tähdet"

Katsoin pari tutoa netistä, ja ei kun harjoittelemaan. Mustaksi valikoitui KIKO 275, joka tuntui vähän paksulta, mutta toimi aivan loistavasti - kertakaikkiaan kuin unelma. Väri meni juuri sinne minne halusin, ja lakka peitti aivan täydellisesti kerralla. En edes "varmuuden vuoksi" viitsinyt tuhlata sitä toiseen kertaan, koska jo ensimmäinen oli aivan täydellinen. 

Koska musta ei ole ihan lempilakkani, niin jatkoin suunnitelman/ohjeen mukaan. Seuraavana vuorossa siis tummempi sininen, joksi valikoitui L.A.Girl Brilliant Blue, joka on ihana lakattava sekin. Töpöttelin siis pienen sienen palasella sitä linnunrataa siihen mustalle "taivaalle" ja sekin näytti hyvältä. 
Pringles-purkin kansi, tuo sienen pala on n. kuulakärkikynän paksuinen.

Seuraavaksi siis vaaleampaa sinistä - hmmm - China Glaze Splish Splash. Sitä siis siihen tummemman sinisen päälle siten, ettei se peitä kokonaan sitä tummaa. Ja vielä yksi väri - L.A.Girl Purple Effect, kaunis kuin mikä. Sitten ei kun koristelemaan, käytin sellaisia pieniä "lasihelmiä" - ei hajuakaan mitä ovat, koristehyrrästä ne kuitenkin ongin. Niiden kanssa oli pieniä ongelmia saada ne oikein päin kynnelle. Sekin onnistui kuitenkin lopulta. 


Kaiken tämän "kruunasin" L.A.Girlsin 3DSilverillä. MOKA!!!! Voi EI. Kaikki tuo edellä mainittu vaivannäkö meni ihan sudeksi sen kanssa. Se on mielestäni ihan liian peittävä, ja piilottaa tuon kaiken pohjalla olevan työn. *huoh*  




No, tiedänpähän ensi kerralla käyttää jotain vähemmän peittävää "kimallusta" tähtinä. Oppia ikävä kaikki!

Kyllä näillä nyt taas pari päivää mennään - eikä edes "jaksa riitä" vaihtamaan tätä ihan heti. Katsotaan nyt...
Tässä epätarkassa kuvassa taitaa kaikkein parhaiten näkyä se pohjalla oleva työ ja se tarkoitettu idea.










10 kommenttia:

  1. VAU!! Noi on jo UPEAT! :D ihan sairaan makeet!!

    VastaaPoista
  2. Mageet! :) Todella onnistuneet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Itse näkee vain ne virheet ja mokat...
      "harjoitus tekee..." ;-)

      Poista
  3. Vautsi, no nyt on kyllä TODELLA hienot! Mäki haluun!

    VastaaPoista
  4. Vau,tosi upeet!:)
    kynnellekykeneva97.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkäsin näistä itsekin kovasti :)

      Poista